Ljubav
0

Neobična ljubav: Studentica se zaljubila u igru tetris i želi se udati za nju. Ali to nije sve!

Noorul Mahjabeen Hassan iz Sjedinjenih Američkih Država je neobična studentica koja govori kako ju privlače samo objekti koje ona percipira kao muške…. Nakon što je donedavno bila u “sretnoj vezi”, zaljubljena u kalkulator, koji je nesretno stradao prilikom čišćenja, ovog puta 20-godišnja studentica matematike iz Orlanda na Floridi ističe kako je ludo zaljubljena u igru […]

Podijeli članak:
Neobična ljubav: Studentica se zaljubila u igru tetris i želi se udati za nju. Ali to nije sve!

Noorul Mahjabeen Hassan iz Sjedinjenih Američkih Država je neobična studentica koja govori kako ju privlače samo objekti koje ona percipira kao muške…. Nakon što je donedavno bila u “sretnoj vezi”, zaljubljena u kalkulator, koji je nesretno stradao prilikom čišćenja, ovog puta 20-godišnja studentica matematike iz Orlanda na Floridi ističe kako je ludo zaljubljena u igru tetris, tako prenosi Odditycentral.

Ona je bila u romantičnoj vezi i s iPodom, no govori kako joj veza s tetrisom duža od godinu dana prija mnogo više, te da planira vjenčanje s tetrisom nakon diplome…

“Tetris je tako seksi, on je predivan, savršen”, govori  Hassan, koja najmanje 12 sati dnevno provodi igrajući ovu igru.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Otišla sam na srpsku svadbu i pretrnula od onoga što sam videla za mladenačkim stolom!!!

“Ljudi me nikada nisu privlačili. Voljela sam dodirivati tipke mog Pierrea (kalkulatora), dodirivala sam ga i jezikom, ali to je bila više intelektualna veza. Sada planiram vjenčanje i želim da svi moji prijatelji budu tamo kada postanem gospođa tetris”, govoru Hassan.

Njena porodica se bori s tim i pokušavaju ju razumjeti…Da li će u tome i uspjeti ostaje nam da vidimo.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!