Nema hljeba od muzike: POZNATA pjevačica MOLI Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku!

Lifestyle

Maja Marijana se mnogo  pokajala što se vratila nastupima i muzici, pa sada moli direktora “Granda” Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku.. . Pjevačica je definitivno  okačila mikrofon o klin sredinom prošle godine kada je dobila ponudu od prijateljice Dragane Mirković da vodi emisiju na njenoj televiziji DM SAT…

Nakon samo  nekoliko mjeseci, Maja je napustila posao voditelja jer se pomirila s bivšim mužem Mladenom Šmakićem, pa je smatrala da će joj on ugovarati tezge kao što je to bilo i nekada….

 

Međutim  nije baš sve išlo onako kako je ona zamislila.

“Maja je kod Dragane imala mjesečnu mjesečnu platu od 500 eura, što je sasvim korektno. Pored toga, s vremena na vrijeme imala je poneki nastup i u tom periodu nije morala da brine za egzistenciju. Otkad je napustila DM SAT, Mladen joj je ponovo menadžer, pomirili su se, ali posao ne ide kao ranije. Odradi dvije-tri tezge mjesečno, i to za male honorare. Zbog toga je riješila da ponovo počne da vodi neku emisjiju jer ima iskustva u tom poslu. Pričala je sa Sašom Popovićem, predložila mu je da ona vodi emisiju koja bi se prikazivala na Grand televiziji, ali se nisu ništa konkretno dogovorili” kazao je izvor blizak Marijani, piše Kurir Stars.

 

Maja je na Draganinoj televiziji nekoliko mjeseci vodila emisiju “Utorkom u osam”, koja je bila mnogo  gledana.

(Kurir)

Podijeli članak: