Nema dokaza da je ubio Jelenu: Zorana Marjanovića puštaju na slobodu ovog datuma!

Vijesti

Ima li kraja???

“Tužilaštvo ipak nema dovoljno dokaza da protiv Zorana Marjanovića podigne optužnicu, samim tim očekujem da će 15. marta  biti pušten na slobodu. To je moj mišljenje od samog početka postupka”  govori advokat Noel Đurišić, jedan od branilaca Marjanovića i zastupnik porodice  pred Centrom za socijalni rad.

 

Čak i da je on nešto uticao na javnost na bilo koji način, to je davno iščezlo. On javnost ne uznemirava ni na koji način i stvar je u tome što je do njegovog hapšenja prošlo gotovo godinu i po dana… I kako on to sada odjednom uznemirava javnost? A nakon izvođenja novih dokaza sve je manje sumnje da je on to uradio “ govori advokat.

On još navodi da nema ništa protiv krivičnog postupka  koji se protiv Marjanovića vodi, ali da on treba da se brani sa slobode.

” Niko ovde nema u vidu interes njegovog deteta, koje pati jer ne viđa oca. Jednom je bila u poseti kod njega, ali je nakon toga Centar za socijalni rad  zabranio dalje posete pod obrazloženjem da ne postoje sdekvatni uslovi da ga posećuje. Zbog toga sam podneo zahtev Centru da oni odrede model, odnosno način na koji bi dete moglo češće da viđa oca “ govori Đurišić. On na to još dodaje:

” Ogorčeni smo na centar, po njima je dovoljno to što je ćerkica jednom za tri meseca videla oca. Ne sme niko da zanemari prezumpciju nevinosti i činjenicu da Marjanović nije lišen roditeljskog prava.”

Branilac Zorana Marjanovića govori da on i dalje u zatvoru pita samo za ćerku Janu.

srbijadanas

Podijeli članak: