Nekoliko dana nakon rođenja sina, Kim i njen suprug imaju užasne vijesti!

Lifestyle

Zbog veoma komplikovane zdravstvene situacije, za sada najpoznatija starleta na svijetu morat će  da se oprosti od svog sna da ima veliku porodicu, u kakvoj je i sama odrasla. Kako prenose američki mediji, Kim Kardashian (35) i njenom suprugu ljekari su savjetovali da bi njihovo drugo dijete, koje s u dobili nedavno, trebalo da bude i njihovo posljednje, budući da su obje njene trudnoće bile veoma komplikovane.

Naime, doktor je kazao Kim da je gotovo izvijesno, u slučaju naredne trudnoće, da će imati “placenta accreta” ozbiljno oboljenje koje može ugroziti život i majke i bebe.

U prvoj trudnoći, kada je nosila sada dvogodišnju Nort, Kim je već prošla kroz to stanje, koje se javlja kada dio ili cijela posteljica abnormalno sraste u zid materice. Tada je djevojčica na svijet stigla hitnim carskim rezom šest nedjelja prije termina, a obje su bile u veoma teškom stanju. Osim ovog problema, Kim je tada imala i previsok pritisak, koji je dodatno ugrožavalo stanje obje.

Izvori koji su bliski starleti otkrivaju da je ona mirno prihvatila ove tužne vijesti, jer je veoma plaši još jednog bolnog porođaja, kakav je bio ovaj sa sinčićem Saintom, koji je na svijet došao prije desetak dana.

Medjutim za sada, njen suprug nije srećan zbog toga, jer je planirao još nekoliko nasljednika.

(24sata.rs)

Podijeli članak: