NEĆETE VEROVATI: Prvu pesmu za Anastasiju Ražnatović napisao je NAJPOŽELJNIJI frajer!

Estrada

Ćerka folk dive je dobila pesmu za Dž.

Mesecima se spekuliše o tome kada će ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović uploviti u estradne vode… Anastasija Ražnatović već uveliko radi na odabiru numera, a jedna od trenutno najpopularnijih devojaka u Srbiji definitivno je odlučila da postane pevačica.

Kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, njena karijera započeće pesmom čiji je autor Relja Popović, muž pevačice Nikolije Jovanović.

I dok se mesecima šuškalo o tome da će Anastasija sarađivati sa Cecinim timom koji već dve decenije stvara hitove za nju, ona se ipak opredelila za Relju i pravac muzike koji je u poslednje vreme sve aktuelniji. Da joj je popularnost koju je stekla kod brojnih pratilaca na Instagramu poslužila, dokaz je upravo i to da joj je Relja Popović poklonio pesmu.

“Anastasija je oduvek volela da peva i svi su bili ubeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina naslednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici… Ona je dugo razmišljala o tome koju vrstu muzike će pevati i odlučila je da prvu pesmu za nju napiše Relja Popović”  govoru naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

“On je bio oduševljen kada mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju i rado se odazvao pozivu. Mislim da će se pesma dopasti publici jer je bržeg ritma, a Anastasija je ujedno snimila i spot. Ona je sa Reljom mesecima pregovarala i o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pesmom. Najveće iznenađenje usledilo je kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u studio došla sa Cecom, a Relja im je rekao da mu je bila čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati”  govori  naš izvor…

Za sada je sasvim očigledno je da Anastasija nije želela da krene majčinim stopama kada je reč o vrsti muzike, pa je tako sigurna u svoju odluku da publici predstavi numere malo urbanijeg tipa. Ražnatovićeva sa nestrpljenjem čeka da obraduje svoje fanove spotom koji će mnoge ostaviti bez teksta, a nema sumnje da je sigurna u uspeh.

Ceca preslušava pesme!

Svetlana Ražnatović  više je puta isticala da svojoj ćerki pruža veliku podršku u svemu, pa bi je, ako bi se odlučila da se bavi muzikom, podržala. U jednom od intervjua, kazala je da će Anastasija za početak izbaciti dve pesme: zabavnu i pesmu modernog tipa koju bi slušala najviše njena generacija… Folk diva je trenutno posvećena Anastasijinim željama, ali je ujedno i glavni kritičar u odabiru, pa tako njena naslednica pomno sluša savete svoje majke.

Podijeli članak: