NEĆE U ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Poznata pjevačica odlučila… Odbiće ponudu Saše Popovića!!!

Estrada

Iako je mnogim njenim kolegama posle učešća u ovakvim emisijama naglo porasla popularnost, folk zvezda, koja se poslednjih godina retko pojavljuje, tvrdi da je to ne zanima i da će sigurno odbiti ponudu Saše Popovića ukoliko je nekada bude bilo.

“Saša Popović radi svoj posao dvadeset četiri sata dnevno. Veliki je profesionalac i radoholičar. Sve kolege koje žiriraju u njegovom šouu “Zvezde Granda” tamo provode mnogo vremena i ja im skidam kapu, ali ja, jednostavno, nisam iz te priče… Naravno, mnogo kvalitetnih pevača je došlo na estradu nakon tog takmičenja, ali da vam kažem, to je mukotrpan posao” govori  Sanja Đorđević za “Alo!” Ona na to još dodaje da već godinama nije deo estrade, ali da ne žali jer joj tako trenutno najviše odgovara.

“Uglavnom se odmaram, nisam se baš dugo pojavila na nekom događaju, godinama nisam u javnosti. Treniram, ponekad odradim neki nastup, a potom odem negde na nekoliko dana da se odmorim. I to mi baš prija. odgovara mi ova faza i nekako sam sada najopuštenija” kazala je Sanja, a na pitanje da li se možda povukla zbog spletkarenja među kolegama, ona kaže:

“Iza mene je karijera. Ne može vam niko napraviti problem u poslu do vas samih. Kad si mlad, možda neko i može da te navuče na tanak led, ali opet, ako tebe skandali ne zanimaju, ti si onda van toga i traješ ” kazala je Sanja, koja ipak nije spremna da u potpunosti odbaci pevanje, pa nam je otkrila svoje planove:

“U planu su singlovi, ili čak album na jesen, ali polako. Sada se baš odmaram od svega”  govori ona.

Da se podsetimo, pevačica koja je godinama na estradi u jeku popularnosti je bila 2004. godine kada je objavila album sa kojeg su se izdvojile pesme “Na drugoj strani kreveta” i “Za inat rođena”, a devedesetih je žarila i palila hitovima “Janje umiljato” i “Tebi i meni za prošle dane”. Vjerovatno znate barem neke njene velike hitove !

Srbija Danas

Podijeli članak: