“Ne zovite policiju ako ne želite da me izgubite zauvek”: Nestala Kristina Videnović (18), roditelji MOLE ZA POMOĆ!!!

Vijesti

Saša Videnović govori da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona.

“Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku”  napisalaje Kristina u “oproštajnoj” poruci roditeljima. Od tada njoj se gubi svaki trag… Kristina Videnović (18) iz Jagodine je nestala pod čudnim okolnostima iz svoje porodične kuće 16. maja, dva sata posle ponoći, i od tada joj se gubi svaki trag. Njeni očajni roditelji, Saša i Nataša, mole sve ljude koji eventualno imaju neku informaciju o Kristini da im pomognu u potrazi za ćerkom.

Saša Videnović govori da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona.

“Kristina mu je rekla da se vraća brzo, za nekoliko dana. Međutim, 18. maja utvrđeno je da je ona autobusom prešla granicu Batrovci, nakon čega je postala nedostupna na telefon. Istragom smo saznali i da je neko finansirao da Kristina 4. maja uradi pasoš bez našeg znanja.” govori Saša.

Očajni otac dodaje da policija nije mogla da utvrdi kojim autobuskim prevoznikom je Kristina prešla granicu, kao ni odakle je krenula i do kojeg odredišta je stigla.

“Ponela je od kuće nešto osnovnih stvari i samo 1.000 dinara koje smo joj dali prethodnog dana, iako je mogla da ponese mnogo više novca. Njen telefon je i dalje isključen. Ne javlja se nikom… Strahujemo od najgoreg, budući da je ona srčani bolesnik. Živela je u porodici u normalnim uslovima i nije mnogo izlazila zbog bolesti, nije imala ni momka.”  govori Videnović.

Najveću zebnju kod roditelja je izazvala Kristinina jeziva oproštajna poruka, koju je u noći nestanka njene ćerke zatekla majka Nataša, a koja glasi:

“Ne zovite policiju ako ne želite da me izgubite zauvek… Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku.”

srbijadanas

Podijeli članak: