NATAŠA NIJE USPJELA DA UBJEDI LUKU DA DOĐE KUĆI, EVO KAKO KARLEUŠA NATJERA DUŠKA SMJESTA DA KRENE IZ KAFANE!!!

Vijesti

Ovih dana su javnost okupiraju jezivi detalji noći u kojoj je pijani Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac…Naime, Nataša je saznala da joj je suprug sa prijateljima u društvu djevojaka i da pije, pa je pokušavala da ga dobije, ali kako se on nije javljao, on mu je slala SMS poruke.

Ni na jednu joj nije odgovorio, pa je svađa nastala kad je stigao kući, a za ostatak verovatno  znate, čitali ste.Uporedit ćemo njihov brak sa Karleušinim i Tošićevim. Naime, Duško i kad zaglavi do kasno Jelena ima svoje metode kojim ga natjera da odmah krene kući.

“Bili smo vani, pili smo, lijepo nam je bilo, zvala ga je da dođe kući, a on nije krenuo odmah, onda mu je poslala SMS u kojem je napisala ‘Ne dođeš li odmah kući, po**ebat ću se sa prvim koji ulicom prođe, Duško se spakovao i otišao odmah”, govori nam Duškov prijatelj…Jelena je, inače, svima oznata kao jedna od najinteligentnijih, najsposobnijih, pa i najmudrijih pjevačica, pa ne čudi što je našla metodu kojom će supruga vratiti kući prije nego bude kasno…

Senzacija.ba

Podijeli članak: