Nataša mu je našla poruke od druge žene, a nasilnik Lazukić pričao kako je uhvatio U KREVETU SA DRUGIM svoju…

Lifestyle

Luka Lazukić je pretukao svoju suprugu i popularnu pop pevačicu Natašu Bekvalac, a do sukoba je došlo nakon svađe u stanu na Dedinju… Međutim, Lazukić je pre pevačice već imao jedan brak, a tadašnja supruga je, kako je on tvrdio jednom poznaniku, varala njega.Naime, Lazukić je bio u braku sa dizajnerkom enterijera, Aleksandrom – Manjom, sa kojom ima ćerku Iru. Par se razveo, a kako je Lazukić pričao, Manju je uhvatio u krevetu sa drugim muškarcem…Naime, on se svojevremeno na Dorćolu sreo sa jednim muškarcem kako bi popričali, a izvor je za “Blic Puls” rekao sve detalje.

“Njih dvojica su se našli da bi porazgovarali o Manjinom ponašanju u vezi, to jest Manjinog dečka je zanimalo da li je ona varala Lazukića dok su bili u braku. Da situacija bude još zanimljivija, njih dvojica se znaju jer je on u jednom trenutku iznervirano rekao: “Ona (Manja, prim. nov.) mene namešta kod tebe, a tebe kod mene” kazao je izvor za “Blic Puls” i otkrio detalje razgovora.

Kako govori, razgovor je krenuo ka Manjinom i Lazukićevom braku, a on je ispričao svom prijatelju da ga je bivša supruga varala, koristeći grub rečnik i eksplicitne detalje.

“Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je*e sa čovekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja! Ja se ne je*em u tom krevetu, a ti se je*eš u tom krevetu… Ja, ja stvarno ne razumem. Pakao… Gubio je pristojnost Lazukić, očigledno prisećajući tog momenta zbog kojeg su se verovatno i razveli. Ona je podnela zahtev za razvod” – prepričavao je ovom prilikom sagovornik.

Nedugo pošto su razmenili iskustva, da tako kažem, krenuli su da se rastaju i Manjin dečko je rekao Lazukiću kako mu je “skinuo veliki teret”
Da se podsetimo, Luka Lazukić je pretukao Natašu, a zatim i vukao po stanu. Pevačica je zatim dva puta išla u Urgentni centar.

alo.rs

Podijeli članak: