Nataša i Luka posvađali su se ZBOG PARA, a zbog ovog što je videla, PRETUKAO ju je!!!

Vijesti

Popularnu pop pevačicu Natašu Bekvalac je pretukao njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca…Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

” Luka je preksinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao” započeo je dobro obavešteni izvor i dodao:

” On je pobesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.Pevačica napušta stan nakon tuče”

Nataša se u subotu ujutru sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena rođena sestra Kristina.Nataša u UrgentnomNataša je, kako saznajemo, rekla da se javlja u Urgentni jer j.u je muž pretukao.

” On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama”  govorila je Nataša kroz suze u Urgentnom.

Ceo je slučaj prijavila policiji i podnela je krivičnu prijavu…Nataša Bekvalac se, juče u podne ponovo vratila u Urgentni jer joj je, kako kaže naš izvor, ponovo pozlilo.

” Ona je celu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama “ govori naš izvor…Pevačica se u Urgentni vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima…

“Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome” kazao je Nemanja Vlčeka.U Natašin stan na Dedinju juče su došli i njeni roditelji iz Novog Sada…Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, potresen je za “Blic” ispričao:

“Molim vas, razumite me, ne mogu o tome, hvala vam.”

Sa druge strane, otac Luke Lazukića je na nečuven način branio sina, te je ispričao da je ona juče ujutru bila sa njim.

“Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem” kazao je Radomir Lazukić za “Blic“ i dodao:

“Oni me nisu pitali ni kad su se venčavali, to sve sad pitajte njih.Inače, Luka i Nataša sukobili su se i oko novca.”

” Luka i Nataša su se žestoko posvađali zato što je on uzeo novac iz njenog šteka i pozajmio ga je drugu koji taj novac ne može da vrati zato što je otišao u inostranstvo” govori izvor blizak paru za “Blic“.Nataša i Luka venčali su prošle godine, a 28. februara ove godine, Nataša je rodila ćerkicu Katju.

Kako dalje saznajemo, Nataša će odmah pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom..

blic.rs

Podijeli članak: