NAŠLA NOVU LJUBAV: GOGA SEKULIĆ OČEKUJE PRINOVU SA NOVIM DEČKOM…

Lifestyle

Poznata folk pevačica Goga Sekulić nakon je brojnih turbulencija na emotivnom planu koje je doživela u proteklom periodu konačno uplovila u novu ljubavnu vezu, zbog čega je srećnija nego ikada.

“Goga je u vezi sa sportistom koji je iz Beograda, ali živi i radi u Cirihu, gde su se i upoznali. Po njoj se vidi da je presrećna zbog nove veze, jer svojim prijateljima non stop priča o zgodnom muškarcu. Čak sam čuo i da je zatrudnela sa njim, pa će verovatno i otpočeti zajednički život sa njim veoma brzo” , rekao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici za portal pink.rs.

I vidno raspoložena pevačica potvrdila je da je veoma srećna.

” Ne bih ništa da komentarišem, samo ću reći da sam presrećna i prezadovoljna! Tačno je da imam nekog kraj sebe, ali ne želim da medijski eksponiram svog partnera” , zamolila je Goga za razumevanje.

Goga  kako prenosi pink.rs, ipak nije želela da govori o nagađanjima da je trudna, a budući da je potvrđena priča da postoji muškarac koji joj ulepšava dane, ne bi bilo iznenađujuće kada bi pevačica uskoro obelodanila da će se konačno ostvariti u ulozi majke.

Šta će se desiti ostaje nam da vidimo.

Estrada.ba

Podijeli članak: