NAŠA POZNATA FOLKERKA GA POLILA VODOM KAD JU JE PITAO DA LI SE BAVI PROSTITUCIJOM: Evo kakve je sve skandale voditelj doživio u emisiji!

Zabava

Našu poznatu folkerku Sašku Karan je mnogo iznerviralo  pitanje poznatog voditelja i odmah je reagovala.Naime, kada je Siniša Medić u svojoj emisiji “Press pretres” kazao Saški Karan da je čuo da se kao mlada bavila “najstarijim zanatom”, ona ga je polila vodom.

Takođe, na svom obrazu je osestio i šamar Lepe Brene zato što ju je pitao za prvog dečka, a Eva Ras je zbog nepristojnog pitanja napustila emiisiju…

Skandalima nije bilo kraja pa su se tako u studiju pobile Vendi i Jasmina Medenica. Posle osam godina zabrane po prvi u Grandu ugostio je Jelenu Karleušu što je izazvalo burne reakcije…Kao neko ko je u svojoj emisiji ume da pomera granice, na pitanje koga sluša kada je posao u pitanju Siniša Medić je objasnio:

“Jedino Sašu Popovića, od njega sam skupljao razne cake, posmatrao ga kako radi i sve to upijao. Jednom rečju naučio sam kako pogoditi tačno u metu šta narod voli da gleda”, kazao je.

e turneja

Podijeli članak: