NAROD TRAŽI IZBACIVANJE LEPOG MIĆE, PINK ĆUTI: Ovo su skandalozne uvrede i govor mržnje! Produkcija još nije reagovala!!!

Rijaliti

Iako jesvima pznato da je  Lepi Mića do sada iznio niz uvreda u Zadruzi, produkcija još uvijek ne reagujena sve to! Ukoliko je suditi komentarima na društvenim mrežama, gledaoci su itekako ogorčeni i traže njegovo izbacivanje. Naime, Mića je više puta do sada upotrebljavao strašan govor mržnje i ispoljavao nacionalizam, po čemu je poznat i od ranije. Da počnemo ispočetka…

On je prvo Jeleni Golubović govorio kako je j*bu samo muškarci drugih vjera, svi osim Srba. To joj je kazao kroz više svađa. Noć prije svadbe Divne i Marka u programu je uživo govorio kako se ponosi četničkim pjesmama, te poručio da oni kojima se to ne sviđa mogu da mu popu*e k**ac… Kada je novi zadrugar Miljan pred početak svadbe kazao kako je on Bosanac, Mića se uključio i dodao Žiži da je Miljan Srbin iz Republike Srpske, a  da će svi ostali koji nisu četnici to postati. Vrhunac svega jeste samo svadbeno slavlje kada je uzvikivao: Živjeli četnici.

Nakon što smo jučer objavili članak i video snimke, gdje je Lepi Mića javno koristio govor mržnje, gledaoci su oštro reagovali i složili se s tim da se ljudi ne dijele prema vjeri, naciji i da su protiv potenciranja nacinalizma… Lepi Mića koji je upravo zbog takvih stvari izbačen sa Farme više je puta u Zadruzi koristio neprimjerene riječi, a kako produkcija ne reaguje, sve je više bijesnih gledaoca… To možete pogledati i u našoj galeriji gdje smo uradili print screen komentare, a gotovo svi osuđuju ovakvo ponašanje.

Lepi Mića po svemu sudeći otvoreno ispoljava svoju veliku mržnju, te agresivan nacionalistički riječnik, a što je najgore, iako se to desilo više puta u rijalitiju Zadruga, produkcija i dalje ne reaguje… Kroz komentare u galeriji i sami ćete vidjeti kako gledaoci pozivaju na mir i slaganje svih naroda, te da su osudili nacionalističko ponašanje Lepog Miće… Inače, za njega su mediji pisali kako je u Sarajevu radio kao konobar i da je godinama služio pjevače i kako se nakon nacionalističkih pjesama pravdao bh. pjevačima da je to morao raditi kako bi imao za hljeb.

“Zar treba podržati sve govore mržnje javno i uvrede po nacionalističkoj i rasnoj osnovi?? To je  sramota za TV”, “Papak ortodoksn..i. Pored toga što je nacionalista samo se smije iživljavati na slabijim – Maci i Jeleni Golubović“, “Monstrum, Zadrugu skinuti sa programa, ovo što ovaj neandertalac radi je strava i užas“, “Bruka i sramota, kultura nula“, samo su neki od komentara…

Sa druge strane, produkcija Pinka se do sada nije oglasila povodom ovog slučaja, niti uputila bilo kakvo pismo, kaznila ili izbacila Lepog Miću.

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: