Estrada
0

NAPRAVILA SCENU Dara Bubamara prekinula emisiju: “Secite ovo!”!!!

Prilikom gostovanja u vaskršnjem izdanju emisije “Magazin In” poznata folkerka je, svesna provokacije koju će izazvati, izgovorila rečenicu u kojoj poručuje da je kao devojčica “volela da se tuca jajima sa dečacima ispred zgrade”. Iako je postigla reakciju koju je želela, ono što je usledilo potom nije joj se nimalo dopalo. “Po nekim stvarima video […]

Podijeli članak:
NAPRAVILA SCENU Dara Bubamara prekinula emisiju: “Secite ovo!”!!!

Prilikom gostovanja u vaskršnjem izdanju emisije “Magazin In” poznata folkerka je, svesna provokacije koju će izazvati, izgovorila rečenicu u kojoj poručuje da je kao devojčica “volela da se tuca jajima sa dečacima ispred zgrade”. Iako je postigla reakciju koju je želela, ono što je usledilo potom nije joj se nimalo dopalo.

“Po nekim stvarima video sam da ti voliš da se tucaš i kad nije Uskrs” kazao je Milan Kalinić, a na to se nadovezala i Zorana Pavić:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Igor X konačno OBJASNIO zašto je Mina rekla da je trudna sa njim!!! Evo o čemu se zapravo radi!

“I to ne ispred zgrade nego i okolo!”

Dari u tom trenutku nije bilo ni mao prijatno, pa je odlučila d anapusti emisiju. Ustala je i zapretila produkciji da taj dio moraju da seku. A šta se tačno dogodilo i kako je sve to izgledalo pogledajte u popularnoj emisiji.

blic

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!