Napadnut povratnik ŠOKANTNO Nerki Hanifiću iz Vrbanjaca kod Kotor Varoši napadači urezali “četiri S” na stomaku

Vijesti

Nerku Hanifića (40), povratnika u Vrbanjce kod Kotor Varoši, su napala jutros trojica maskiranih napadača a zatim su ga pretukli, i oštrim predmetom mu na stomaku urezali znak “četiri S”.

Napadači su ga presreli u 4.30 sati kada je jutros krenuo u nabavku robe za trgovački objekat koji posjeduje, a napad se dogodio u mjestu Usjek, opština Kotor Varoš.

Prilikom napada Hanifić je zadobio povrede glave i tijela, ljekarska pomoć mu je pružena u Univerzitetskoj bolnici Kliničkog centra Banja Luka.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje u cilju provjere navoda prijave i utvrđivanja činjeničnog stanja, a u skladu sa kojim će se odrediti o kojem krivičnom djelu se radi. Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš rade na rasvjetljavanju prijave, saopšteno je iz CJB Banja Luka.

 

Autor: M – See more at: http://www.avaz.ba/clanak/186857/sokantno-nerku-hanificu-iz-vrbanjaca-kod-kotor-varosi-napadaci-urezali-cetiri-s-na-stomaku#sthash.ZV7vqESt.dpuf

Podijeli članak: