NAKON ŠTO SE PRAVDAO KAKO JE IZGUBIO TELEFON: Šako laže, imam i dokaz! Strahujem da će…

Estrada

Naš poznati folk pjevač Šako Polumenta se u emisiji kod Ognjena Amidžića poprilično nestručno prao zbog neviđenog skandala koji su izazvali njegovi snimci iz kreveta u kojima laje,, oblizuje se i poziva maloljetnu Minu Vrbeški na se*s. Kako je kazao, on je izgubio svoj mobilni telefon, pa su zato snimci izašli u javnost. Sedamnaestogodišnja Mina tvrdi da je tokom cijele emisije samo lagao:

 “To je laž, nije on izgubio telefon. To pokazuje i fotografija na kojoj se vidi da me je zvao preko vajbera i da smo imali video-poziv… Moram da kažem da čovjek nije normalan, koristi za marketing ovu situaciju, zbog koje bi se svaki pristojan čovjek pokrio ušima i ćutao od bruke i sramote. Pokušava da okrene sve u svoju korist. “

Šako je izjavio da ga je Mina iskoristila zarad lične promocije i da bi se za nju saznalo u javnosti, a ona na to nije mogla da ćuti.

 

“Znate šta, da sam već htjela nekoga da koristim za marketing, to bi bio neki mlad i lijep momak a ne neko ko može deda da mi bude… Meni je bio cilj samo da pokažem kakav je i da sam ja ta koja je u pravu.”

 

Ona je za Svet još ispričala i kako je došlo do njenog prvog susreta sa Šakom.

“Upoznali smo se u Inđiji na njegovom nastupu, i to kada am ja imala šesnaest godina. Moji prijatelji dali su njemu moj broj, a on je počeo da me zove…

Vidjeli smo se svega nekoliko puta, ali ništa se nije desilo između nas. On mi je obećavao da će mi naći menadžera za fudbal, pošto se ja bavim fudbalom. Vremenom je postao agresivan i naporan, stalno mi je sao poruke, fotografije, snimke… Znaš koliko mojih drugarica je tako smarao, znam koliko ljubavnica ima…Svi sigurno znate onu Ivanu, sa njom je bio godinama… Pričao mi je da sam njegova ljubav. Nakon što sam izbacila snimke u javnost slao mi je uvredljive poruke… Rekao mi je da sam bolesna.

Kad se ovo sve smiri, očekujem odmazdu. Danas ima raznih ludaka po ulici. Možete da platite pedeset eura da vas prebiju… Plašim se da to može da mi se desi, ali okružena sam prijateljima koji me štite. A i valjda je toliko pametan da to ne uradi jer bi se odmah znalo da je on”  govori ova djevojka i na to još dodaje da je čula razne priče o tome kako će Šako imati probleme u Cnroj Gori.

 

“Ne znam kako će da ode dole. U crnoj Gori su ljudi koncencionalniji nego ovdje, ne gledaju baš blagonaklono na dede što jure djevojke od šesnaest godina… Njegova žena prelazi preko svega jer je vjerovatno hiljadu puta čula i saznala za njegove avanture. Posebno za tu Ivanu jer za nju svi znaju. Bila sam toliko puta na njegovim nastupima, on spopada sve što je žensko.”

 

Mina govori da se ni zbog čega ne kaje i da joj je drago što je raskrinkala Polumentu, ali da ga neće prijaviti policiji jer nikome ne želi da ode u zatvor.

(Svet)

Podijeli članak: