Nakon što ju je žiri izvređao, kandidatkinja donijela šokantnu odluku! Oglasila se Marija Šerifović!

Vijesti

Pritisak je bio preveliki!

Pevačica Marija Šerifović je otkrila na svom Instagramu da je takmičarka “Zvezda Granda” Anastasija Ićurup rešila da odustane od takmičenja nakon uvreda koje je dobila od strane žirija.

Pevačica i članica žirija Ana Bekuta je pokrenula raspravu vezanu za stajling takmičarke koja je obukla crveni provokativni kostim na sceni “Granda” (detaljnije OVDE). Marija je sada rekla da stoji iza svake svoje reči.

 “Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste mi DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene reči, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osetila dobro, ne želim da bude deo toga. Da li bih ja to uradila? Ne bih, bila bih bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Ova situacija se na ovaj način završava” kazala je Marija na snimku koji je objavila.

Podsetimo, žiri je izneo svoje mišljenje na račun Anastasijinog oblačenja.

“Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad “ kazala je Ana Bekuta.

“Ovo je jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše. Sada je 2022. godina, kako izađe Lejdi Gaga na scenu. Kolege jako je bezobrazno i nezgodno za doživeti i podnetiu udarac kao izvođač da ti bilo ko kaže povraća mi se zbog tebe, šta znači to?! Imam problem sa tim kako se izražavate, možda je tonekoga povredilo. Meni su godine i godine prolazile da dođem do statusa da me baš briga za takve reči i meni su to govorili. Ne može Ana tako! Ona nije Ana Bekuta i može tako da izgleda!”  ljutito je objasnila Šerifovićeva u “Zvezdama Granda”.

Podsetimo, takmičarke Anastasija Ićirup i Maja Đorđević u “Zvezdama Granda” kritikovane su žestoko od strane pojedinih članova, a devojke su se na bini pojavile u provokativnim kostimima.

– Nije bilo dorbo, ni jedan ni druga devojka, s tim što je Anastasija za malu nijansu bila bolja, pamtim tvoja bolja izdanja, kao da ti nešto nije štimalo, žuljalo, nije mi to teklo… Imam strahovitu primedbu za vaše oblačenje, pogotovo za devojku broj jedan – rekla je Bekuta.

– Tako je Ana, bravo! – dodala je Snežana.

– Ne znam čemu to vodi, šta to znači gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari. To je katastrofa na šta to liči – dodala je Bekuta.

Podijeli članak: