Nakon što je Marija Šerifović čula KAKO KARLEUŠA PJEVA narodnjake, NIJE MOGLA DA PREĆUTI: Mnogi će me sada satanizovati, ali ja moram ovo da kažem!

Estrada

Pop diva Jelena Karleuša je u emisiji “Narod Pita“ kod Saše Popovića otpjevala deset numera različitih žanrova, a već nakon prve otpjevane pjesme “Lepi Moj“ Snežane Đurišić jedina srpska pobjednica na “Eurosongu“, Marija Šerifović je zamolila za riječ.

Kako je istakla, Jelenina interpretacija je bila dokaz da ona veoma  dobro pjeva narodnu muziku.

“Ja moram sada nešto da kažem. Bez obzira na to što se mnogo pisalo o tome šta se napolju pisalo o tome da li smo Jelena i ja prijateljice ili neprijateljice, da li imamo neke dilove za ova snimanja i tako to, ja moram da kažem jednu stvar i vrlo je vjerovatno da će sada i mene neko satanizovati. Ovo je bio dokaz da je ono što sam rekla i Ani i ostalim kolegama da Jelena pjeva sasvim korektno narodnjake.

I sama znaš da sam ti rekla da želim da dođem u studio kada snimaš novu pjesmu da te ja isproduciram ” kazala  je Marija, koja je u toku narednih numera objašnjavala Ani Bekuti da je slušala Jelenu u više navrata i stvarno se uvjerila da je dobar pjevač.

Jelena je povodom Marijinog komentara dodala:

“Svi hoće od mene da naprave ono što ja nisam. Svi žele da ja pjevam kao Marija… ali ja želim da pjevam mojim glasom ” rekla je na kraju JK.
(Opera17.com)

Podijeli članak: