NAKON RAZVODA SA VJEROUČITELJICOM: Dado Polumenta u vezi sa POZNATOM Zvezdom Granda?!

Lifestyle

Naš poznati pjevač Dado Polumenta, nakon razvoda od vjeroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekić, sa kojom je bio u braku samo nekoliko dana,još uvijek  ne želi da govori o svom emotivnom životu.

Ipak, srce poznatog pjevača je osvojila njegova mlađa koleginica Katarina Živković, sa kojom je nedavno posjetio Holandiju, gdje su imali zajednički nastup, nakon čega su proveli vikend u istom hotelu.

“Njemu se već duže vrijeme dopada Kaća. Posebno nakon što je potpuno promijenila svoj izgled. Preko zajedničkih prijatelja stupio je u kontakt sa njom, prvo poslovno, a onda je počeo i da joj šalje dvosmislene poruke kako bi joj skrenuo pažnju na to da mu se dopada. Jedva je čekao zajednički put kako bi joj priznao da mu se dopada. Čak joj je kupio i poklon, dok je u hotelu u Amsterdamu rezervisao apartman tik pored njenog” govori izvor blizak Polumenti.

“Dado je vrlo konkretan u svojim prijedlozima, pa je tako jasno stavio do znanja Živkovićevoj da mu se dopada. Ona nije imuna na njegovo udvaranje, ali se povjerila drugaricama da je malo uplašena jer se sve odigrava prebrzo.

Njih dvoje su proveli divan vikend u Amsterdamu, gdje su prije i poslije nastupa zajedno šetali i ručali u poznatim holandskim restoranima, Dado je čak pravio društvo Kaći tokom šopinga, što dovoljno govori koliko se zaljubio.

Svi iz benda su primijetili kako gledaju jedno drugo i da non-stop šapuću kako ih drugi ne bi čuli, tako da je sasvim izvijesno da je njihova romansa na pomolu” , govori ovaj isti izvor koji je sa novopečenim golupčićima bio u Amsterdamu poslovno.

Njih dvoje su i po povratku iz Amsterdama otišli na ručak kako bi se dogovorili u kojem smijeru će se razvijati njihov odnos.

“Kaća mi je rekla da se još nije upustila u vezu sa Dadom i da joj ne odgovara ta njegova nemirna priroda. Vidim da joj se dopada, ali da postoji nešto što je koči. Međutim, on ne prestaje da joj šalje poruke i da je zivka, tako da će vjerovatno popustiti.” 

U svakom slučaju, ona još uvijek ne želi da se u javnosti zna za njihovo muvanje jer nije sigurna da li će Dado promijeniti mišljenje posle kratkog vremena jer je poznat po tome da lako odustaje čim dobije to što želi.

“Kaća ima predrasude o njemu zbog braka koji je prekinuo samo nekoliko dana nakon vjenčanja” govori bliska Kaćina prijateljica, kojoj se pjevačica povjeravala čak i u porukama iz Amsterdama.
(Kurir)

Podijeli članak: