NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA!!! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dve godine posle Jane!

Vijesti

Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo svoje supruge Jelene (33), kao zmija noge krije identitet oca svog četvorogodišnjeg sina..Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja obelodanila da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, a ubrzo su počele da kolaju priče da je otac deteta upravo Marjanović.

Ova sumnja uvećana je nakon Jeleninog ubistva, kada se Zorica uselila sa detetom kod Marjanovića, a naročito posle izjava izvora o frapantnoj sličnosti između navodnog oca i sina.Prema rečima izvora Srpskog telegrafa bliskog Mitrovićevoj, ona iz prvog braka ima ćerku, koja živi sa ocem, a majka je i dečaka (4), o čijem ocu se ne zna ništa.

Da li Zoran osim ćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dete, zasad još uvek nije utvrđeno jer nijedna od porodica nije želela da da izjavu za medije.

Da li je dete njihovo istražuje i policija, koja sumnja da bi to mogao da bude motiv za stravičan zločin.

 “Sve je moguće, pa čak i to da je Zorica sina dobila sa Zoranom i to dok je on uveliko bio u braku sa Jelenom. U vreme kad je Zoričin sin rođen, Jana je imala dve godine… Šta je tu istina, to niko ne zna. Vidi se da su Zorica i Zoran zaljubljeni jedno u drugo, a koliko je ona opčinjena njime, vidi se i po time što ga grčevito brani i uporno tvrdi da on nije kriv za ubistvo supruge”  govori sagovornik “Srpskog telegrafa”.

Kako on još dodaje, Mitrovićeva je poznanicima pokazivala fotografije sina, ali je ostala misteriozna kad je reč o njegovom ocu.

 “Ranije je pričala da ne može da otkrije ko je otac mališana jer je on oženjen. Slučajnost ili ne i Zoran je tada bio u braku…

Inače, ostao sam u šoku kada sam video dete. Mnogo liči na Zorana, bukvalno su identični. Ta sličnost je zapanjujuća, naročito kad se mališan uporedi sa fotografijama objavljenim u javnosti na kojima je Zoran imao desetak godina. Toliko liče da sam na prvi pogled pomislio da su otac i sin”  govori izvor iz Srpskog telegrafa.

Informer

Podijeli članak: