NAJVEĆA LJUBAV: Kada vidite šta je ovaj pas uradio, shvatićete zašto je PAS NAJBOLJI…

Lifestyle

Beskućnik Kevin MekKlejn je oboleo od raka pluća i zbog toga je morao da ostavi svog dugogodišnjeg psa Jurta u azilu.On je tada mislio da se zauvek rastao od svog prijatelja,medjutim  želja da vidi svog prijatelja psa mu se ispunila i ugledao je opet svog psa pored sebe.

Ovaj pedesetsedmogodišnji beskućnik nema kuću, ali ima psa koji mu je najbolji prijatelj. Cijeli život su zajedno živeli u napuštenom autu, nesrećan čovek se razboleo. Kada je hitna pomoć došla po njega, on je tiho promrmljao “Ja imam psa”.
Medicinska sestra je volontirala u jednom Udruženju za zaštitu životinja, odmah je razumela o čemu se radi.Kontaktirala je društvo i pas Jurt je bio zbrinut.
Posle nekog vremena, kada je čovek otvorio oči, poželeo je samo još jednom da vidi svog vernog druga. Želja mu se ispunila.Kada su mu doveli psa u bolnicu, njihov susret je bio toliko dirljiv, da su se medicinski radnici i svi prisutni rasplakali. Pas je skočio na krevet kod bolesnika, počeo da ga lže, da se umiljava, a zatim spustio glavu na čovekovo telo.

Njihova zajednička fotografija poslala je poruku svima, a to je da je zaista pas čovekov najbolji prijatelj.

 

(Telegraf.rs / Izvor: thegazette.com)

Podijeli članak: