Najpopularnija “ljubavna skrovišta: Na ovom mjestu parovi sve češće uživaju na zadnjem sjedištu auta!

Ljubav

Svima je već odavno poznato da svako nedolično ponašanje na bilo kojem  javnom mjestu predstavlja narušavanje javnog reda i mira. Međutim, trenutni zakon ne definira precizno prekršaje koji se tiču seksa na javnom mjestu što mnogi zenički avanturisti maksimalno iskorištavaju.

Najčešće su to zavučena parking mjesta,udaljeni šumarci, slabije naseljena područja, ali ima i onih najhrabrijih koji se ne stide voditi seks u centru Zenice.Reporter “Avaza” proteklog je vikenda patrolirao  najpopularnijim zeničkim “ljubavnim skrovištima” , i zatekao je veoma interesantne scene.

“Zamagljeni automobili” 

Mnogim stanovnicima je poznato da je jedno od najpopularnijih mjesta koje Zeničani iskorištavaju za zadovoljavanje bioloških potreba su Smetovi, gdje parovi u zamagljenim automobilima parkiranim pored ceste naočigled prolaznika uživaju u svojim  intimnim druženjima.

Činjenica, zatekli smo i one koji su samo uživali “u pogledima”, kojih je to bio mnogo mali broj.Vjerovali ili ne vikendom je gotovo nemoguće naći “slobodno mjesto”, što ne sputava vatrene parove da ljubav u automobilu vode maltene na cesti.

I pored činjenice da su ovakvi prizori doista svakodnevni, u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) govore da nemaju evidentiranih slučajeva seksa na javnom mjestu niti sankcionisanih osoba zbog navedenih radnji.

Najvatrenije je, činjenica, bilo duž puta koji vodi na Smetove. Automobili su se smjenjivali iz sata u sat, a iskorišteni prezervativi, vlažne maramice, pomagala poput “Kamagre” samo su neki od prizora koji ostaju na parkinzima nakon što se vatrena akcija završi.

Oni nešto manje hrabri ipak se odluče otići na sami kraj izletišta, gdje daleko od očiju javnosti, na livadama zaštićenim drvećem, obore sjedišta i uživaju sa svojom ljepšom polovinom.

 

Dok su Smetovi i od ranije bili mjesto za ovakvu vrstu “druženja”, sve popularniji je i prostor kod Trening centra NS BiH na Crkvičkom brdu. Tamo smo također zatekli parove u automobilima, koji su, pored želje za intimnim druženjem, pokazali i malo kreativnosti.

“Zavezane košulje na prozorima i peškiri na prednjem vjetrobranu samo su neki od načina kojima razuzdani parovi nastoje sakriti dešavanja na zadnjem sjedištu automobila.” I dok će oni manje hrabri ostati samo na maštanju, brojni građani vođeni strašću i željom za eksperimentiranjem i ovog vikenda upustit će se u pustolovinu seksa na javnom mjestu, pri tome znajući da neće biti kažnjeni.

Aldina Ahmić, portparolka MUP-a ZDK, govori da je upitno da li je narušavanje javnog reda i mira šumarak gdje su u vozilu sakriveni parovi.

“Kada bi se radilo o javnom mjestu izloženom pogledu djece i prolaznika, svakako da bismo zadokumentovali takve slučajeve. U prinicpu, to se radi na osamljenim mjestima koja ne predstavljaju prekršaj javnog reda i mira”  govori  Ahmić.

DnevniAvaz

 

Podijeli članak: