NAJPLAĆENIJI ČLAN ŽIRIJA IKADA: Evo koliko će para Šaban zaraditi od “Pinkovih zvezda” !!

Estrada

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sa suprugom Gocom je dogovorio veliki honorar, dok folk pjevačice Dara Bubamara i Dragana Mirković za svoje učešće neće dobiti ni dinara…

Legenda narodne muzike ili kako ga mnogi nazivjau kralj folka Šaban Šaulić novi je član žirija u trećoj sezoni “Pinkovih zvezda”, nakon što je sedeo u sudijskoj fotelji u “Zvezdama Granda”. Ovo takmičenje traje devet meseci, a pevač će po emisiji navodno dobiti honorar od 5.000 evra.

Šaban i njegova supruga Gordana su sa čelnicima televizije “Pink” ugovorili honorar od čak 5.000 evra po emisiji, što znači da će Šaulić u trećoj sezoni “Pinkovih zvezda” zaraditi 175.000 evra, zbog čega je on najplaćeniji član žirija.

“U želji da po gledanosti prestignu “Zvezde Granda”, vlasnici “Pinka”  nisu nimalo štedeli. Tako su Šabanu ponudili najveći honorar, kao i brojne druge pogodnosti, kao što je besplatan marketing za nove pesme i koncert. Dobro se unovčila i Zorica Brunclik, 3.000 evra po emisiji (105.000 za celu sezonu). Ona je od producenata tražila i poseban apartman u roze tonovima”  kazao je ovaj izvor za “Kurir”.

S druge strane, folk pjevačice Dragana Mirković i Dara Bubamara od učešća u takmičenju neće uzeti ni dinara.

“Dragani honorar nije bitan! Osim smeštaja i avionskog prevoza od Beča do Beograda, nije ništa drugo tražila. Ništa neće zaraditi ni Dara, ali ona je zahtevala od “Pinka” da joj obezbedi kampanju za novi album i koncert u Beogradu” rekao  je izvor.

eturneja(Carsija.info

Podijeli članak: