Najnovija vijest u vezi sa Golubovićem ostavila je sve građane bez teksta!!

Estrada

Ovih dana ne prestaju da se šire razne informacije oko povraka Kristijana Golubovića na Farmu.Bilo je mnogo opcija ali sada je sve mnogo jasnije. Naime,izbačeni učesnik rijalitija Farma 6 Kristijan Golubović, bi trebalo večeras da se vrati na imanje u Lisoviću i nastavi svoju trku za glavnu nagradu. On će se večeras vratiti u rijaliti iz kojeg je diskvalifikovan nakon fizičkog napada na Radeta, a fanovima na Facebooku je poručio da glasaju za njega da pobijedi.
Njegov post prenosimo u cjelosti:

“Dragi i jako poštovani prijatelji, fanovi. Ukoliko izglasate (ha, ha) da se vratim na Farmu, nastavlja se šou Farma 6. Povratak poklanjam vama … smeh, zabavu, rad i kreativnost u svakom smislu …

Pobeda se mora podeliti sa fanovima (Vama) i mojom ćerkicom Verom i suprugom Ivanom … za njih činim čuda iako sam jako “luckast“, šaškav … kako kaže Jasmina Medenica …

30. decembra se nadam pobedi najboljeg od nas … ako sam taj – izdominirajmo!! Hvala za sve do sada … hvala za ubuduće … hvala zauvek!

Voli vas Vaš Kristijan – Kiki”

Po svemu sudeći Kristijan će se svim snagama i dalje boriti za glavnu nagradu a da li će u tome uspjetiostaje nam da vidimo.

81841_kiki

(Mondo.rs)

Podijeli članak: