NAJNOVIJA VIJEST O KOJOJ SVI GOVORE: Lepa Lukić snimljena na grobu kako…

Estrada

Iako se nekrunisana kraljica narodne muzike Lepa Lukić u javnosti ponaša kao da je preboljela smrt svoje majke Milosije, po svemu sudeći, to ipak uopšte nije tako, jer pjevačica već sedam godina redovno obilazi njen grob, gdje satima lije gorke suze.
Naime, tabloid Alo! došao je u posjed fotografija na kojima se vidi kako naša Lepa kuka na grobu svoje majke, ne skrivajući tugu i očaj zbog njenog gubitka.

Mnogobrojni prijatelji znaju da se Lepa Lukić još nije oporavila od gubitka majke, a prošlo je cijelih 8 godina.

I pored svakodnevnih obaveza koje ima, Lukićeva redovno odlazi na groblje u selo Miločaj nadomak Kraljeva, gdje obilazi grob svoje preminule majke i lije suze kako bi, čini se, sebi olakšala bol koja ne jenjava.

“I pored teškog bremena koji nosi godinama, ona je gotovo uvijek nasmijana i vedrog duha, što su se svi mnogo puta i uvjerili, jer se pjevačica često šali na svoj, ali i na tuđi račun.

Zahvaljujući vedrom duhu i uz pomoć prijatelja koji je okružuju, Lepa je nastavila sa pjesmom i radom, jer je to upravo želja njene voljene majke” reao  je izvor koji je navodno odlično upućen u cijelu ovu situaciju.

(Alo.rs)

Podijeli članak: