NAJNOVIJA VEST: Zoran iz straha krije ime ubice supruge Jelene!

Vijesti

Zoran Marjanović, suprug stravično  ubijene pjevačice “Granda” Jelene Marjanović, prema sumnjama policije, zna ko je ubio njegovu suprugu. Međutim iz straha za svoj i život njihove kćerke to ne želi da kaže. Inspektori se nadaju da će narednih dana skupiti snage i ispričati sve što zna o čovjeku koji je svirepo ubio njegovu Jelenu.
“Svima nam je veoma sumnjivo što porodica ne želi da sarađuje sa policijom. Davali su šture informacije o Jeleninom nestanku i posljednjim satima njenog života… Na poligrafskom testiranju pali su na pitanjima o ubistvu. Stiče se utisak da nekoga štite iz njima poznatih razloga” govori naš sagovornik blizak ovom misterioznom slučaju.

 

I sam Zoran Marjanović u jednom od mnogobrojnih intervjua kazao  je da je „ubica Jelene vjerovatno bio na njenoj sahrani“. Međutim, nije htio da precizira ko bi to mogao biti.

 

“Osim njega, priču da je na dan nestanka bila sa njim i kćerkom na nasipu, niko ne može da potvrdi. Njena majka Zorica u policiji je rekla da joj se kćerka javila rekavši da ide da trči i da će uskoro doći kod nje. Međutim, Jelena nije rekla ni gdje trči, ni sa kim…”  nastavlja naš sagovornik.

 

Skoro pa će mjesec dana kako je pjevačica Jelena Marjanović nestala i pronađena ubijena. Svjedoka još uvijek  nema, a ni osumnjičenih. Policija je gotovo svakoga dana u Borči na nasipu, gdje traže bilo kakav trag, a ključni dokaz za rješavanje tog ubistva bilo bi oružje kojim je ona ubijena. Međutim, ni ono još uvijek nije pronađeno. Iako inspektori tvrde da ne postoji savršeno ubistvo, Jelenino je po svemu sudeći dugo planirano i odrađeno, reklo bi se, do perfekcije.

 

Pjevačica Jelena Marjanović je nestala 2. aprila, a njen suprug Zoran ju je posljednji put vidio „kada je krenula da trči na nasipu kod Crvenke“. Kasno te večeri je prijavio Jelenin nestanak, a njeno beživotno tijelo nađeno je sutradan pored nasipa. Utvrđeno je da je ubijena udarcima u glavu, vjerovatno bejzbol palicom ili štapom.

(Alo.rs)

Podijeli članak: