Najnovija vest o Aci i Sonji šokirala je baš sve! Ovo im nije trebalo….

Lifestyle

Poslije svađe sve je slađe, je po svemu sudeći izreka  kojom se vode poznati folk pevač Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović…. Naime, folker i dizajnerka su, kako za sada saznajemo, nakon skandaloznog razvoda, prijave za porodično nasilje i prevara, uplovili u vezu bez obaveza…. Bliski prijatelji dojučerašnjeg para tvrde kako njih dvoje upražnjavaju s*ks i poslije odluke da ne žive više zajedno.

“Sonja sve češće prespava kod Ace. U početku su to krili od svih zbog problema koje su imali, ali su ih prijatelji vremenom razotkrili. Prilikom jedne šale koju je na Acin račun uputio prijatelj, pjevač je priznao da se viđa sa Sonjom, a čak mu se i povjerio kako su se dogovorili da se viđaju sve dok im je lijepo. S druge strane, tako mogu da žive svoj život i da ne opterećuju jedno drugo”  rekao je blizak Lukasov prijatelj. On an to još dodaje:

” Njih dvoje i dalje žive na dvije adrese, Lukas je u njihovom stanu na Voždovcu, dok je Sonja sa kćerkama na Bežaniji. Za sada ne planiraju zvanično pomirenje, niti da se ponovo nastane na jednoj adresu zato što im je ovako lijepo, a i osjećaju se slobodno”  govori na kraju ovaj  izvor.

Kako za sada dalje saznajemo, bivši/sadašnji partneri novonastali odnos čak ne kriju ni od svoje djece, koja navijaju da se oni pomire… Sofija tako, prema tvrdnjama upućenih, sve češće poziva Lukasa kod njih u dom da prespava i ruča, a Viktorija insistira da prilikom viđanja sa ocem tu bude prisutna i Sonja. Ni jedno ni drugo se za sada ne protive ovakvim dječjim zahtjevima, a da su odnosi izglađeni, govori i činjenica da je Sonjina kćerka iz prvog braka nedavno lansirala robni brend čije je Lukas zaštitno lice.

Da bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo pjevača i njegovu bivšu suprugu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke….

(Republika.rs)

Podijeli članak: