NAJLJEPŠA VIJEST: Marinko Madžgalj POBEĐUJE RAK pankreasa!

Lifestyle

Naš poznati i svima drag gumac Marinko Madžgalj  već neko vreme boluje od raka pankreasa, ali kako su objavili pojedini mediji srpski glumac ima nameru da se leči u inostranstvu, pa su zbog toga njegovi bili primorani da prodaju i svoj stan. Ipak, kako saznaje Telegraf, od izvora bliskih harizmatičnom komičaru i pevaču Madžgalj se “oseća bolje, nije klonuo duhom, dobrog je raspoloženja i nikad odlučniji da lečenjem u Srbiji pobedi opakog neprijatelja”.

“Kad su mu rak otkrili, letos u julu, već je bio u poodmakloj fazi. Ali on se ne da i nijednog trenutka nije ni pomislio da može da izgubi ovu bitku, ” govori  za Telegraf izvor koji je blizak glumcu, i još dodaje:

” On je toliko jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji  NJEMU SE RAK POVLAČI. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje” govori  naš sagovornik, koji je insistira na anonimnosti i dodaje da to što su njegovi prodali stan nema veze s lečenjem u inostranstvu.

 

“Ne ide Maki ni u kakvo inostranstvo. On je bio  u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči ovde jer je terapija u Srbiji počela da pokazuje veoma pozitivne rezultate.

Veruje lekarima sa Bežanijske kose koji ga vode, a oni su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja” rekao  je izvor Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: