NAJGORI OTAC NA SVETU:Sprečio spasioce da mu izvuku ćerku iz vode zgrozićete se kad čujete razlog!

Vijesti

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se 20-godišnja ćerka utapa pred očima. A da zlo bude veće, to se desilo jer je on fizički sprečio spasioce na plaži u Dubaiju da sačuvaju njen život. Kao opravdanje naveo je to da bi ona “bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali”.

Ovaj najgori otac na svetu uhapšen je i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim delovanjem direktno doveo do smrti svoje ćerke.

Azijat je poveo svoju suprugu i decu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Deca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se dav, vrištala je i tražila pomoć – rekao je poručnik Ahmed Burgibah, zamenik direktora policije u Dubaiju, odseka za potragu i spasavanje i otkrio da se nemili događaj desio na javnoj plaži u Dubaiju.

– Dva spasioca bili su na plaži i potrčali su da pomognu devojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i sprečio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više voleo da mu je ćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci – nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:

– Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj.

Kako su postupci ovog oca doveli su do smrti mlade devojke, muškarac je uhapšen zbog ometanja spasilaca u obavljanju dužnosti i izazivanja smrti svoje ćerke.

Protiv njega su nadležni pokrenuli postupak – potvrdio je poručnik Burgibah.

Podijeli članak: