NAĐEN JE U LOKVI KRVI, BEZ SVESTI: Stravičan potez glumca o kojem se danas priča u Srbiji

Lifestyle

On je osvajao mnoge lepotice, ali je ljubav prema jednoj bila izuzetno kobna….

Da velika ljubav ne donosi uvek samo sreću najbolje nam pokazuje sledeći primer popularnog glumca. Naime, on je zbog ogromne ljubavi pokušao samoubstvo. Iako se u javnosti predstavljao kao jaka ličnost, ljubav ga je učinila krhkim pa se odlučio na taj korak.

Poznati američki glumac Oven Vilson koga danas možemo gledati u filmu “Čudo” uz Džuliju Roberts i koji je zbog maestralne uloge ponovo u žiži javnosti u našoj zemlji – pre deset je godina  pokušao da izvrši samoubistvo.

On je jedno nedeljno jutro presekao vene na rukama i popio je punu bočicu jakih tableta za spavanje… Pričalo se da je razlog za ovakav čin neostvarena ljubav sa glumicom Kejt Hadson….Vilsonu je nakon svega u bolnici pružena sva moguća pomoć i život mu je spašen nakon što su ga ušili i izvršili detoksikaciju.
Zabavljao se sa mnogobrojnim lepoticama među kojima je i pevačica Šeril Krou koja je navodno pesmu “Safe nad Sound” posvetila upravo njihovoj vezi.

Međutim, ljubav koja mu je zamalo došla glave je ona sa poznatom Kejt Hadson.Njih dvoje su se upoznali i zaljubili na snimanju filma “You, Me and Dupree” 2006. godine.
Nakon raskida 2007. i pokušaja samoubistva, Vilson je otkazao sva zakazana pojavljivanja i rad na filmovima…

I kao da se nije dovoljno “opekao”, 2008. godine Oven i Kejt opet ulaze u vezi i najavljuju i planove za venčanje… Međutim, do toga nikad nije došlo jer su ubrzo ponovo raskinuli i nikad se više nisu vraćali jedno drugom.

Vilsonu veze po svemu sudeći nisu jača strana, što dokazuje i kratka veza sa Džejd Djuel sa kojom je ipak “stigao” da 2011. dobije sina po imenu Robert Ford Vilson, dok 2014. stiže iznenađujuća vest da je dobio još jednog sina – Fina, ali ovaj put sa ličnim trenerom Kerolin Lindkvist sa kojom nikada i nije bio u ozbiljnijoj vezi…

Podijeli članak: