NADICA RAZOČARANA PRIJOVIĆKOM: To što si Brenina snajka ne znači da…

Estrada

Nadica Ademov i Aleksandra Prijović su  bile najbolje drugarice , može se reći da se skoro nikako nisu razdvajale. Međutim, otkako je Prijovićka smuvala Breninog sina Filipa , jedva se i sjeti doskorašnje prijateljice.

“Meni je drago, zaista, što su njih dvoje zajedno. Pa što da mi ne bude kad smo drugarice i koleginice” tako  govori  Nadica i  još objašnjava da Aleksandra sada zaboravlja na drugarice jer joj je Filip najpreči.

“Što se tiče našeg prijateljskog odnosa i druženja, jeste da nije kao prije, ali nije to jer se nešto dogodilo , već isključivo zbog posla , a još sad ta veza sa Filipom.

Ali neka je, samo neka ona bude srećna. Navijam i da prave svadbu, a ja da im pjevam , voljela bih da im ja otpjevam onaj prvi mladenački ples, pa i sama da budem glavan”  smije se Nadica i dodaje da im se komunikacija svela na po jednu sms poruku , navodno zbog previše nastupa koje obje imaju.

“Istina je da smo se udaljile jer imamo puno nastupa i obaveza i zbog toga ne stižemo da se vidimo, ali čujemo se kako-kad preko sms poruka , čisto da vidimo kako je , šta je “ govori na kraju Nadica koja je prezadovoljna karijerom.

e-turneja.com

 

Podijeli članak: