Nada Ukraden prodaje kuću zbog…

Estrada

Neda Ukraden rodjena je 16. august 1950., Imotski, Hrvatska. Ona je veoma poznata bosanskohercegovačka pjevačica zabavne muzike bila je tokom 1970ih i1980ih[1] godina jedno od najvećih imena jugoslovenske popularne muzike sa etno-pop prizvukom, kao i jedna od najvećih zvijezda domaćih festivala.

Tokom višedecenijske karijere je sarađivala sa najeminentnijim domaćim autorima, kao što su: Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Kemal Monteno, Arsen Dedić, Zrinko Tutić i Nikola Borota – Radovan.

Poznato je da pjevačica ima dosta svojih nekretnina medjutim sad se pojavila vest da pevačica prodaje jednu od svojih nekretnina.

Opština i investitori su planirali oduzeti kuću Nedi Ukraden zbog izgradnje novog  puta.Pevačica  Neda Ukraden je odlučila da u Lepetanima kod Tivta Rusima proda kuću.

Skupo održavanje

Poznata folk pevačica Neda Ukraden u vlasništvu tog imanja je 41. godinu, gdje ima veliku kuću, a kupila je još jedan plac u blizini od 359 kvadrata, 1989. godine, na kojem je počela da gradi apartmane. Kako nezvanično saznajemo pjevačica je se sastajala sa Rusima u namjeri da proda tu svoju imovinu.

Pjevačica tamo provodi svako ljeto. Sa svima ima odlične odnose i tamo je svi obožavaju. Kako je imanje veliko kao i kuća to Nadi stvara veliki i nepotrebni trošak. S obzirom da tamo samo provodi ljeto ne isplati joj se ulagati. Dugo je razmišljala da je proda i odbijala mnoge ponude, na kraju je ipak odlučila da proda. Još nije tačno da li će prodati i kući i apartmane ili će odvajati.

Pozvali smo Nedu i ona je potvrdila naša saznanja.

“Ne mogu sad da pričam. Odakle vam to da prodajem? Pregovaram nešto, ali ne mogu vam ništa reći. Suludo je pričati o sumi, ne znam ni šta ću raditi. Veliki su troškovi tamo” rekla je pevačica.

 

Izvor: Kurir.rs/Carsija

Podijeli članak: