Na svadbi sa Igorom Severina dobila 250.000 eura: A sad otkrivena cifra zbog koje je pjevačica šutnula Kebinog sina!!!

Estrada

Brak Severine Vučković, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, sa 15 godina mlađim bivšim fudbalerom Igorom Kojićem (34) od prvog dana je bio pod lupom javnosti. Njihov razvod poslije pet godina braka je sve iznenadio, a sad je, kako pišu hrvatski mediji, otkriven i kada su počele njihove nesuglasice.

 

Igora je Seve “pikirala” početkom 2015. nakon svojega koncerta u beogradskoj Areni. Upoznao ih je njen saradnik Edvin Softić, kojem je Kojić poslije bacao uroke paleći mu crnu svijeću pred vratima stana. Kad je Seve bacila oko na Igora, on je bio poznat kao sin folkera Dragana Kojića Kebe. Međutim, Seve se zaljubila u 15 godina mlađeg bivšega golmana. Na početku krili su svoju vezu, a nekoliko mjeseci poslije je priznala da se zaljubila. Vjerili su se poslije nekoliko mjeseci, a vjenčali se tajno u septembru 2015. u istarskim Balama. Dva mjeseca posle uslijedila je mega svadba u Beogradu.

Sevi je tad na vjenčanje došlo 600 zvanica iz cijele regije. Maja Šuput darovala joj je prase, koje je poslije jednostavno nestalo. Navodno je završilo u Kebinoj Loznici, ali i tu mu se izgubio svaki trag. Oni su na svadbi od zvanica dobili 250.000 eura. Seve i Keba su se zbližili, pravili su ajvar, sarme, a folker je pjevačicu hvalio kao najbolju snajku.

Međutim, zbog udaje za Srbina Seve se odrekla sestra Zdenka iz Tribunja. Napisala je pjevačici pismo u kojem se zgražavala zaključivši da “sestra sestru ne poznaje”. S Igorom je ponovila svadbu i u Africi. Sevina nova ljubavna idila je trajala nekoliko godina. Tad su počele prve javnosti poznate trzavice. Navodno je pjevačica Igoru dala karticu s limitom od oko 13.000 eura, odnosno 1.500.000 dinara, što je Kojić potrošio.

Srpski mediji su pisali da su se posvađali pred prodavnicom u Zagrebu. Da je Kojić imao njenu karticu, svjedoče i prodavačice iz njenog kvarta koje su Igora zezale zbog toga, što je njemu smetalo pa je šutke izašao iz trgovine. Stvari između Seve i Igora kulminirale su prije dvije godine tokom karantina u Beogradu, u kući Kojića na Bežanijskoj kosi, gdje je Seve provela mjesec dana sa svekrom i svekrvom.

Prvo je glumila domaćicu i čistila kuću Kojićevih, čime se javno hvalila, ali ubrzo su počeli problemi, nakon čega brak Seve i Igora više nije bio isti. Kako su pisali srpski mediji, Seve je navalila da Kojići obnove bazen da bi se mogla slikati za društvene mreže, što se Kebi nije svidjelo.

Navodno su se svi posvađali, a kako smo tada pisalo, komšije su se žalile da su iz kuće odzvanjali povišeni glasovi. Navodno je Seve čak u afektu nasrnula na svekra. Pjevačica je izjurila iz kuće i sjela u svoj auto da se vrati u Zagreb, kad ju je policija zatekla kako krši policijski čas. Nakon što se vratila u Zagreb, Igora su komšije rijetko viđali. Uočen je prije godinu dana kako seli stvari iz penthausa na zagrebačkom Kozjaku. Sevin tim tad je to demantovao, ali nekoliko mjeseci poslije pjevačica je priznala da se ipak razvela od bivšeg golmana.

Igor je nakon razvoda nestao iz javnog života, posvetio se vjeri i obilazio manastire, gdje je tražio duhovni mir. Seve se bacila na snimanje novog albuma. Pomirila se s većinom saradnika, prije svega s Tomicom Petrovićem, kojeg je Kojić, dok su bili u braku, izgurao iz igre jer je smatrao da je menadžer uzimao prevelik dio zarade, a postala je jako bliska i sa deset godina mlađim beogradskim producentom Filipom Miletićem.

 

Podijeli članak: