Na proslavi rođendana kod Breninog sina svi umrli od dosade, a onda se desilo OVO!!!

Estrada

Svi već danima pričaju samo o Viktorovom rođendanu.

Međutim, po svemu sudeći i nije sve bilo tako spektakularno i glamurozno kako se priča. Žurka o kojoj mediji danima bruje, proslava 18. rođendana Viktora Živojinovića, održana je u hotelu “Crowne Plaza”. Iako su mediji izveštavali kao o veselju za pamćenje, postoje i druge informacije.

Kako nezvanično saznajemo, proslava i nije bila toliko spektakularna. Štaviše,je atmosfera bila potpuno mrtva, ravna parastosu, sve do nekih 11-12 sati uveče kad je Brena zapalila masu svojim nastupom. Gosti su se tek u toku njenog mini-koncerta digli na noge i počeli da đuskaju.

Izgleda da su se Lepa Brena i njene kolege najbolje provodili na  žurci, ćak bolje od slavljenika Viktora i njegovih prijatelja. Pjevačica i njena ekipa starijih kolega s estrade bili su najveseliji. Mladi Viktor je vjerovatno bio premoren, pošto je veče prije toga proslavljao sa svojom braćom i prijateljima na velikoj žurci koja je organizovana u klubu.

Osoba koja je najviše igrala na ovoj proslavi bila je Marija Šerifović. Iako se pjevačica obukla kao momčić iz devedesetih, to je nije spriječilo da zauzme glavno mjesto na podjumu za igru i da tu ostane cijelu noć.

Najveći “skandal” koji se desio na ovoj rođendanskoj zabavi jeste dolazak Ljube Perućice, bivšeg dečka Aleksandre Prijović koja je sad u vezi s bratom Viktora, Filipom Živojinovićem.

Njih dvoje su se vidno izbjegavali na proslavi. Aleksandra je sa svojom ekipom i sadašnjim dečkom bila u jednom kraju sale, dok je njen bivši partner, Perućica, većinu vremena provodio na totalno drugom kraju.
(Espreso.rs)

Podijeli članak: