NA OVO NE MOGU DA ĆUTIM: Rada Manojlović odgovorila Anabeli zbog spominjanja mrtve majke!

Lifestyle

Poznata folk pevačica Rada Manojlović već duže od 10 godina radi punom parom i važi za jednu od najzaposlenijih pjevačica na ovim prostorima. Međutim, to sve ne bi bilo tako da Rada nema pjesme koje se pjevaju, a nova koju je izdala prevazišla je čak i sva njena očekivanja! Riječ je o pjesmi “Život na Mjesecu”, kao i spotu za istu, koji više izgleda kao mini-film nego kao obični spot za neku numeru….

 “Mnogo sam srećna, još sam pod utiscima. Tek je treći dan od kako je izašla pjesma, prate se komentari, mišljenja ljudi. Non – stop sam na Jutjubu, na Instagramu… Ja sam prezadovoljna. Pjesma je čudna, a i spot je čudan i napravili smo jako dobar spoj. Marina Tucaković je pisala tekst, samo ona zna da napiše nešto što još nije opisano, Haris Dubica je uradio spot onako kako sam ja željela da bude, malo fikcija, malo izmišljeno… Zamislili smo u našoj izvedbi neku drugu planetu “ govori Rada. Ona na to još dodaje da su joj i pojedine kolege čestitale zbog poslovnih uspjeha koje je napravila:

” Ja moram da kažem, od pjesme “Pola dva” i od dueta sa Šonetom “Dva promila” sve više kolega je počelo da mi piše i da mi čestita. Moram da napomenem: Ljupka Stević, Nikolina Kovač, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Ćemo me uvijek pohvali, Saša Kapor… Ne vrijedi, sigurno ću zaboraviti nekoga. Sve zvijezde Granda, sve koje sam srela na snimanjima, drago mi je i uvijek je lijepo kad te kolege pohvale, jer nije to baš česta stvar.”

Međutim, ono što je pored spota najaktuelnije jeste odnos Rada-Anabela-Luna-Sloba. Da se podsjetimo, sve je počelo time što je Luna nakon žurke na kojoj je Rada pjevala rekla kako je pjevačica “balavila” za njenim dečkom… Nakon toga,su uslijedili brojni komentari, a Rada je kazala da uvijek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je izazvalo Anabelu koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet. Međutim, Radu je ovaj komentar mnogo pogodio, pošto je ona majku davno izgubila.

” Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem… Već sam za neke vaše kolege prokomentarisala to, samo iz razloga da joj ne prećutim na takvu stvar, jer mislim da polako odlazi u neku nenormalnost, banalnost i krajnost. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani… Mene je stomak zabolio… “ bila je veoma iskrena pjevačica.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: