NA GROBLJU ZATEKLI JEZIV PRIZOR: Došli da zapale sveću sinu, a tamo ih sačekale raskopane grobnice iz kojih su virile kosti i sanduci!

Vijesti

Meštani grada Jelizovo na ruskom poluostvu Kamčatka, su ostali u velikom šoku kada su došli da obiđu grobove svojih najmilijih.

Roditelji koji su došli da posete grob svog sina i zapale sveće zatekli su jeziv prizor i uništeno  oko dvadesetak grobova. Oni su bili raskopani, a nekima su se mogli videti sanduci čak i ljudski ostaci i odeća pokojnika, aokolo su bili razbacani slomljeni krstovi… Građana su prijavili da su videli medvede u blizini groblja  zbog čega nisu smeli da priđu.  Zveri su  potrazi za hranom oborili metalnu ogradu na groblju i oskrnavili grobove…“Obično u ovo vreme medvedi love ribu, ali ove godine je u nema u oližnjoj reci Ljudi obično ostavljaju hranu na grobnim mestima i najverovatnije je  miris hrane privukao  gladne zveri”, kazao je jedan od službenika.Čak sedam grobova je raskopano do samih mrtvačkih sanduka. Jedan od medveda “vandala” ulovljen je i ubijen.

Kurir.rs

Podijeli članak: