MUŽ JOJ VERIO PEVAČICU, A NA NJU I DETE POTPUNO ZABORAVIO! Po prvi put oglasila se ZAKONITA žena VERENIKA Adreane Čekić!

Estrada

Adreanu Čekić je verio dečko Marko Milošević koji je i dalje u zakonitom braku sa Marinom Milošević sa kojom ima i dete. Naime, on je izvadio prsten na proslavi rođendan svoje drage, a ona mu je uz suze radosnice rekla “da”.

Supruga, sada već verenika Čekićeve, poželela im je sve najbolje.

“Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete… On dete nije video tačno pri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete… Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu”, kazala je u jednom dahu Marina.

 

“On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi… A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu”, kazala je još zakonita supruga.

 

foto: Instagram screenshot
Kurir.rs,

Podijeli članak: