MUP RS traga za Arkanovim i Cecinim sinom: Nakon makljaže bejzbol palicama počela je pucnjava..

Vijesti

Policija Republike Srpske sada  traga za Veljkom Ražnatovićem, sinom poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana,, zbog učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša tokom koje je došlo i do pucnjave…

Kako je za sada potvrđeno u CJB Banjaluka nakon sukoba privedeni su braća Petar (29) i Aleksandar Z. (28), Dalibor R. (22) i Boban L. (22) svi iz Laktaša, dok su se Ražnatović i njegova ekipa razbježali i za njima se traga…

” U sukobu je učestvovalo najmanje osam lica, a iako svjedoci tvrde da je došlo i do pucnjave i da je upotrebljeno vatreno oružje na licu mjesta nisu pronađene čaure, tako da se ti detalji još ispituju. Traga se za tri lica, a među njima i za Ražnatovićem kako bi se ispitali na okolnosti sukoba “ kazao  je izvor koji je veoma  blizak istrazi.

Do ovog je  obračuna došlo sinoć oko 20 sati na parkingu u Karađorđevoj ulici,, nedaleko od hotela “San” u Laktašima… Slučajni prolaznici i svjedoci koji u strahu ne žele da im pominjemo imena,, govore da je ova tuča bila dogovorena, jer su se dvije grupe mladića u isto vrijeme pojavili na parkingu… Jedna ekipa je, kako govore  svjedoci, na parking došla terencem Mercedes ML, kojim je upravljao Ražnatović, i sa automobilom BMW.

” Čim su izašli iz vozila došlo je do opšte makljaže u kojoj su korištene i bejzbol palice. Tukle su se dvije grupe mladića, koji su jedni druge ganjali po parkingu, ali i obližnjem igralištu na kome je bilo i djece. Sve se odigralo na nekih 100 metara od policijske stanice, a u jednom trenutku došlo je i do pucnjave. Odjeknulo je više hitaca i učesnici sukoba su se nakon toga razbježali ” govore  ogorčeni očevici sukoba, navodeći da je policija tek kasnije stigla na mjesto obračuna.

avaz

Podijeli članak: