MUK ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE GLOGOVAC ŽIVEO: U prizemlju stoji…

Vijesti

BEOGRAD – Srpski glumac Nebojša Glogovac je nažalosz preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, a vest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla celu Srbiju….

Poštovaoci njegovog lika i dela od jutros se emotivnim porukama opraštaju od velikana srpskog glumišta, a jedan obožavalac se ubrzo posle tužne vesti uputio na Dorćol, gde je Glogovac živeo… Među prvima da izjave saučešće stigli su glumci Nikola Đuričko i Ivan Bogdanović…Pred vratima njegove zgrade je ostavio jednu narandžastu ružu, a glumčevim omiljenim delom grada od jutros vladaju neverica i muk…Kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, jedna devojka prišla je njegovom motoru i ostavila žutu ružu.

Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje zaista ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca se naglo pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima se vratio u Beograd.

On se lečio na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije, ali je jutros nažalost izgubio najtežu životnu bitku….

(Kurir.rs/Foto: Vlada Šporčić)

 

 

Podijeli članak: