MOŽDA JOŠ NIJE KASNO, POMOZITE NAM DA NAĐEMO KATARINU: Važno je! APEL obavezno pročitajte!!!

Vijesti

Na Fejsbuku je osvanuo apel, koji su korisnici ove društvene mreže počeli dalje da dele, u nadi da će ova devojčica biti nađena.

Foto: Facebook, Tanjug/Jaroslav Pap
Roditelji Katarine Kunović, devojčice iz Novog Sada, koja je u subotu nestala u Novom Sadu, za vreme treninga njenog veslačkog kluba, zamolili su građane koji imaju placeve uz obalu Dunava, da im pomognu da nađu njihovu ćerku.

Na Fejsbuku je osvanuo apel, koji su korisnici ove društvene mreže počeli dalje da dele, u nadi da će devojčica biti nađena.

“Molimo sve koji žive ili imaju vikendice i placeve uz obalu Dunava kod Novog Sada, na obe strane reke, nizvodno od barži i dalekovoda koji prelazi preko Dunava, da hitno detaljnoprečešljaju nepristupačne delove i šipražje i takođe pregledajusvoje placeve i kuće, ako tamo nisu bili od subote u podne.

Ako postoji i 1 odsto šanse da je Katarina uspela da dođe do obale i ako je povređena, možda je tamo negde ostala zaglavljena ili je potražila sklonište… Onda možda još nije kasno.”

Katarina je 7. maja ujutru bila na treningu svog veslačkog kluba, kada je udarila u usidrenu baržu uzvodno od Mosta slobode, a nakon prevrtanja njenog čamca nažalost nije isplivala na površinu.

MOLIMO DELITE OVAJ POST!!1

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: