MOJA LJUBAV, MOJA DUŠA, ČEKAM DA… Nakon SKANDALA, Lukas joj posvetio FOTKU! Fanovi šokirani…

Estrada

Nije ovo mogao da prećuti!Srbiju već danima potresa priča o navodnom nasilju poznatog folk pevača Ace Lukasa prema njegovoj ženi Sonji… Iako je Lukas prvi krenuo da se javno izjašnjava oko cele situacije, ni Sonja nije ostala dužna.

Mada mu sigurno nije svejedno, Aca se trudi da ne dopušta da to preterano utiče na njega, što je nedavno i pokazao. On je u jeku afere o nasilju napravio privatnu žurku i pozvao sve svoje drage prijatelje!!!Da li je samo želeo da se opusti ili možda da pokaže ko ga sve od kolega podržava, verovatno je to i manje važno. Ono što je bitno je da su se na jednom mestu okupile naše najveće zvezde.

Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Aco Pejović, Žika Jakšić i drugi došli su da se opuste i provedu, a koliko su se zabavljali, pokazuju i njihovi statusi i slike.Tokom noći, Aca je objavio nekoliko fotografija sa okupljanja, a na samom kraju, kasno uveče, objavio je fotografiju ćerke Viktorije. Međutim, ono što je privuklo pažnju hiljadama ljudi koji ga prate, jeste poruka koju je Aca napisao uz fotografiju.

“Moja ljubav, moja duša! ČEKAM DA JOJ VRATITE TELEFON!!! “ napisao je Aca.

Ove reči su razbesnele sve Lukasove pratioce, pojedine i rasplakale, pa se ispod fotografije sada može pročitati više stotina negativnih komentara na račun Sonje. Inače, ovu fotografiju i poruku lajkovala mu je i Ceca, očigledno u znak velike podrške…

Srbijadanas

Podijeli članak: