MNOGI ČITAJU I NE VJERUJU: Pero Gudelj je u oproštajnom pismu o svojoj ženi napisao OVO!

Vijesti

Na mjestu gdje je pronađen Gudelj zatečeno je navodno i pismo, te istražitelji sumnjaju da se radi o pokušaju samoubistva. Također se spominje i razvod bračnog para Gudelj i nagađa se da je to bio jedan od razloga. Na Kliniku urgentne medicine u Sarajevu, Gudelj je dovezen iz bolnice Dr. Fra Mato Nikolić u Novoj Bili i odmah je operiran.

U oproštajnom pismu o svojoj supruzi Snežani piše sve najbolje. Upravo se njoj u svome posljednjem pozdravu, između ostalih, i najviše zahvaljuje kao dugogodišnjoj bračnoj i poslovnoj partnerici, inače majci njegove djece. U drugom dijelu poruke se spominje testament u kojemu je naveo svoje nasljednike. To je ipak naš Pero Gudelj, duša od čovjeka – zaključili su izjavi za Večernji list njegovi prijatelji.

Razlozi zbog kojih je Pero Gudelj digao ruku na sebe još se istražuju, a cijeli Vitez već mjesecima “bruji” da je on bio pred rastavom braka od supruge Snežane, predsjednice Upravnog odbora FIS-a, koja je u kritično vrijeme, navodno, bila u Zagrebu.

Naime, prema tim tvrdnjama, ona je tražila pola porodične imovine pa je zbog toga dolazilo i do žestokih svađa, a pored toga imao je i ozbiljnih zdravstvenih problema. Međutim, valjda upravo zbog tih javnih pogovora, sve je iznenadilo to što je Gudelj u oproštajnom pismu u superlativima pisao o supruzi Snežani, piše Večernji list.
(Dnevni avaz)

Podijeli članak: