MLADA IZ SRBIJE PREŽIVJELA PRAVI PAKAO: Otišla kod vračare prije svadbe, čula je JEZIVU rečenicu!!!

Vijesti

Priča od koje se definitivno  ledi krv u žilama!!!  Slučaj mlade Ane prepričava se po čitavoj Srbiji… Naime, Ana (28) je posjetila vračaru mjesec dana prije svoje udaje.  Vračara je uzela njenu sliku i rekla jezivu rečenicu…

“Ogromna nesreća zadesiće te u narednih šest mjeseci, ovaj brak nosi nesreću i smrt”  kazala  je, ali Anina euforija oko braka je bila prevelika,,, tako da je samo odmahivala glavom…

Po običaju prošla je svadba, a ona je već nekoliko dana poslije slavlja počela da gubi snagu, bila je strašno umorna i izgubila je volju za bilo čim…

Ona je svoje dane  provodila ležeći u krevetu, a ljekarski nalazi nisu ukazivali na bilo koji konkretan problem.

” Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osjetila kako tijelo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti ” govori na početku svoje ispovijest Ana.

 

Nakon nekog vremna  uspjela je da se smiri, pripisala je sve iznenadnom napadu panike, ali kada je otišla u kupatilo, doživjela je novi šok – njeno tijelo je bilo prekriveno crvenim pečatima!!!

Kada je ona sutradan posjetila ljekara, na njenom tijelu nije bilo niti jednog traga, a analize su pokazale da je potpuno zdrava!

Tokom jedne noći dok je vozila svoja kola, ista situacija se ponovila. Osjetila je trnjenje tijela i oduzimanje, izgubila je kontrolu nad volanom i udarila u drvo pored puta, gdje su se kola zapalila.

 

“Borila sam se da izađem, ali nikako nisam uspijevala da otvorim vrata. Kada sam već počela da se gušim od dima i gubim nadu da ću se izvući, vidjela sam kako staju neka kola i ljude koji trče ka meni”  prisjeća se ona kao kroz maglu, jer je odmah poslije toga izgubila svijest.

Ipak  to nije bio kraj njene agonije – iz neobjašnjivih razloga joj se oduzimalo tijelo,, a jezivi osipi sa ranicama su se pojavljivali i istom brzinom nestajali.

Ona je nakon toga ostala  bez posla, prestala je da se viđa sa prijateljima, izgubila je dosta na kilaži i nije se vidjela naznaka da će biti bolje…

Sljedeće o čemu je razmišljala bilo je samoubistvo, jer nije vidjela nikakvu nadu. Ostala je potpuno sama u najtežem periodu, a život joj se u pretvorio u pakao… Posljednje što joj je palo na pamet je da opet posjeti vračaru, čijih se riječi i upozorenja sjetila.

“Izgledala je kao živi leš kada su je doveli kod mene… Karte sam samo bacila na sto i prvi put u životu me je obuzela jeza. Mislim da joj je u tom trenutku ostalo još samo mjesec – dva života, jer joj tijelo više nije moglo da izdrži toliki pritisak”  – prepričava vidovita žena.

Ona je ponovo krenula sa jezivim upozorenjima o tragediji koju nosi njen brak, i da je tijelo već krenulo da se predaje. Ana je ovog puta pažljivije slušala proricanje.

Odlučila je da po povratku kući spakuje stvari i ode kod svojih roditelja.

 

“Prvog dana sam osjetila kako mi se snaga vraća, taj osjećaj je neobjašnjiv. Apsolutno ništa drugačije nisam radila, ali od tog dana više nikad mi se nisu ponovile one tegobe koje su me mjesecima mučile… Iako nisam vjerovala u crnu magiju, zaista nemam drugo objašnjenje za svoje stanje “ – prisjeća se ona pravog  pakla kroz koji je prošla.

 

(Srbija Danas)

Podijeli članak: