MISTERIOZNI BRAK: Ovo je PRVI muž Dare Bubamare koji bio uhapšen ZBOG kokaina!

Lifestyle

Dara sada iza sebe ima dva braka…

Poslednjih nekoliko godina zaista su veoma  turbulentne u životu poznate folkerke Dare Bubamare. Kako na privatnom planu, tako i kada se posmatra njena dugogodišnja karijera. Posle velikog  skandala oko erotskih fotografija koje je slala nepoznatoj osobi, pevačica iza sebe ima dva neuspjela braka.

Ona se nedavno razišla sa biznismenom Milanom Kesićem sa kojim ima jednog sedmogodišnjeg sina. Pre pet godina je bila u vezi sa Lazarom Dugalićem Lakijem koji je završio u ztavoru zbog malverzacije sa kolima..Međutim  Dara ga tada nije napuštala,m pisala mu je pisma i redovno odlazila u posetem, a svoju su vezu krunisali brakom. Međutim, on nije bio dugog veka – razišli su se samo posle pola godine, a u Bubamarin život je brzo ušao Milan Kesić.

U međuvremenu, Radin prvi muž opet je imao sukob sa policijom. Na jednoj svingerskoj žurci mu je u raciji pronađena određena količina kokaina,, a on se pravdao da je sve namešteno…

Kako on izgleda pogledajte na fotografiji:

clipboard01

SRBIJADANAS

 

 

PreviousNext

Kako bilo, brak Dare Bubamare i Lazara Dugalića je ostala misterija jer pevačica ne priča mnogo o toj epizodi svog života. Ostaje nepoznato šta ona danas misli o njemu.

Podijeli članak: