Miroslav Ilić se oglasio nakon sudske presude da je on Devinov otac: Pjevač poručio samo jedno!

Lifestyle

Pjevač Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud donio odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Miroslav nije baš bio rječit na ovu temu, pa je za Informer rekao kratko:

“Ja to još nisam vidio. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne želim da komentarišem to “- rekao je Ilić.Podsjetimo, Mirjana je na Fejsbuku objavila da slavi i obavijestila javnost o odluci suda.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijma koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.”

 

“Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana” napisala je Antonovićka.

Podijeli članak: