Milojko opalio Milijani šamar: Gledatelji žele da napusti show !!!

Rijaliti

Stvari su naime naglo eskalirale u nedjelju kad je u vili ‘Parova’ Milojko ošamario Milijanu…

 

Par se sukobio zbog Milijaninog flertovanja s Požgajem, s kojim je nedavno i završila u krevetu . Ovi prizori nasilja su  zgrozili gledatelje srpskog showa ‘Parovi’. Kontroverznom paru Milijani Bogdanović (21) i Milojku Božiću (74) u zadnje vrijeme baš i ne cvjetaju ruže. Razlog tome je Milijanino ‘trčanje’ oko oženjenog Aleksandra Požgaja (35) zbog kojeg se često svađala s 53 godine starijim dečkom.

Stvari su naime  naglo eskalirale u nedjelju kad je u vili ‘Parova’ Milojko ošamario Milijanu. Par se sukobio zbog Milijaninog flertovanja s Požgajem, s kojim je nedavno i završila u krevetu. Stanari su sjedili za stolom u dnevnom boravku, a Požgaj je provocirao Milojka.

“On je ludi, glupi Milojko! Ono što smo mi šaputali ja i Milijana, to nikada nećete saznati. Milojko ne može znati, on je glupi Milojko”  provocirao je Požgaj na sve moguće načine.

“Ako nećeš reći što ste šaputali, hoćeš prijeći kod njega u krevet” kazao je ljutito  Milojko, inzistirajući na tome da Milijana ide na poligraf kako bi se saznalo kakav dogovor ima s Požgajem. U trenutku kad je Požgaj pokušao poljubiti Milijanu, Milojko je nasrnuo na njega, a zatim opalio šamar svojoj djevojci.

“Što me zaje*avaš? Sram te bilo! ” galamio  je Milojko  na sav glasna Milijanu. Ostali su stanari uskočili kako bi razdvojili posvađani par.

“Ti bi se tukao sa mnom? Ti si truo čovjek! “ kazao je Milojko te otišao u spavaću sobu. Zbog cijele situacije, gledatelji showa zahtijevaju da se Milojka izbaci iz reality showa…

“Ovo je bolesno. Mislim da bi bilo najbolje da se Milojka izbaci iz kuće. Ili neka oboje lete van “ samo su neki od mnogobrojnih komentara.

 

Podijeli članak: