Milica Pavlović dobila zanimljivu ponudu: Kad čujete ZA ŠTA joj Kinez nudi 187 HILJADA evra, bićete u šoku!

Lifestyle

Atraktivna pevačica  Milica Pavlović ovih je dana u centru domaćih, ali i inostranih medija, pa  zbog toga i ne čudi da joj poruke na društvenim mrežama stižu sa svih krajeva sveta..
Nakon što je pevačica Milica Pavlović dospela u svetske medije zbo veoma g golišavog pojavljivanja u emisiji “Amidži šou”, a njen seksi dekolte  postao je glavna tema svim  naslovnica, inostrani mediji ne prestaju da se bave pevačicinim životom,, pa su nedavno počele da kruže priče da je talentovana i popularna Leskovčanka – “nevina”!

 

I nakon toga gle čuda, nakon ovih priča Milici su profili na svim društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana, a pevačica je navodno dobila i nepristojnu ponudu od izvesnog (i imućnog) Zanga iz Kine.

“Ćao, Milice. Čuo sam za tebe, pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost, Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja “ – tako stoji u poruci uz potpis bogatog Kineza…

Milici je njen tim pokazao  ovu poruku, ali je ona ostala veoma hladna, budući da je godinama na estradi i već je naučila da ovakve stvari potpuno ignoriše…

“Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak da i uopšte odgovorim na takve poruke “ kazala  je seksi senjorita za “Alo”.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podijeli članak: