MILE KITIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ NE PRIČAJU 9 GODINA: Evo kada i zašto su prekinuli svaki kontakt!

Vijesti

Nekadašnji prijatelji i članovi “Južnog vjetra“ već godinama nisu u dobrim odnosima, a kako stvari stoje do pomirenja vjerovatno neće nikako ni doći. Mile Kitić 2009. godine je napravio solistički koncert u beogradskoj Areni, i baš od tada prekinuo je svaki kontakt sa koleginicom Draganom Mirković…

Mile je tada kazao da je razlog zbog kog ne pričaju taj što je Dragana eskivirala dolazak na koncert, dok je, sa druge strane, Mirkovićeva poslala javno saopštenje u kojem je tada navela da je Kitić na koncert jeste zvao, ali ne kao gosta na bini već kao gosta samo u publici… Međutim, i 9 godina kasnije Mile stoji iza svojih riječi, iako o Dragani ima lijepo mišljenje.

“Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama ja privatna stvar. Vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala jer je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Onda je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cijela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se bio naljutio malo”  kazao  je Mile za “Glamur“.

Da se podsjetimo, Draganino saopštenje iz 2009. godine izgledalo je ovako:

“Sa Miletom sam se srela u Sloveniji prije otprilike mjesec dana i tom prilikom me je pitao da ga moja DM televizija medijski podrži, što sam ja oberučke prihvatila, onako kolegijalno, bez ikakvog interesa i nadoknade…

Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mjesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog svojih privatnih obaveza ne mogu da dođem..

Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao dio nekadašnjeg “Južnog vjetra“. On je morao da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču” kazala  je Dragana naglasivši da ju je Mile uvrijedio time što je kao slogan za koncert stavio naziv pjesme “Jači nego ikad“, a nije je ni pitao da li može.

“Ružno je što je cijeli svoj koncert nazvao po mojoj pjesmi. Trebalo je da me pita, jer to osnovno vaspitanje nalaže. Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gdje me nisu ni zvali” , zaključila je tada Dragana.

(Kurir)

 

Podijeli članak: