MEŠTANE PROBUDIO STRAVIČAN SUDAR: “Pevač je bio OBLIVEN KRVLJU, umro je pred mojim očima”

Vijesti

Sudar “audija” i “mercedesa”, 15 minuta posle ponoći, u kojem je nažalost poginuo Đurađ Đuki Đuranović (33), mladi pevač iz Mrkonjić Grada, je bio  toliko silovit da je bilo nemoguće utvrditi iz kojeg su pravca vozila dolazila, govore očevici za “EuroBlic”.

U nesreći na magistralnom putu Mrkonjić Grad – Ključ, u mestu Brod, su učestvovali  “audi A6”, koji je vozio Đuranović, i “mecedes B klasa”, kojim je upravljao Slobodan Vasić (51), a koji je teško povređen….Jedan od meštana sela Brod govore da ga je probudio jak udar i da je prvo pomislio kako su pala metalna vrata sa njegove garaže.

“Kada sam izašao ispred kuće video sam da se dogodila nesreća i odmah otrčao do vozila. Čuo sam čoveka iz “mercedesa” kako jauče i doziva pomoć. U to vreme već se zaustavilo par auta”  govori naš sagovornik…Ističe da su drugi vozači pokušavali da izvuku povređenog vozača iz “mercedesa”, a da je on otrčao do “audija” da vidi šta je sa drugim vozačem.

” Kada sam prišao, ostao sam šokiran. Vozačeva vrata su bila otvorena, a glava je bila na pragu. Sav je bio obliven krvlju. Umro je nedugo zatim, pred mojim očima” kazao je sagovornik “EuroBlica”.
ON još dodaje da prizor koji video nikada neće zaboraviti, te da se na ovom delu puta veoma brzo vozi.

O Đuki u Mrkonjić Gradu imaju samo reči hvale.

Jedan od njegovih prijatelja kazao je da ga je ova nesreća veoma pogodila, kao i da je pevač pre desetak dana dobio dete, kao i da ima još jedno dete…

” Bio je vrhunski pevač, imao je nekoliko svojih pesama, a pre par godina snimio je i duet s Anabelom Đogani. Ta pesma je ostvarila veliki uspeh “ kazao nam je jedan od Đuranovićevih prijatelja. Osim što se bavio pevanjem, Đurađ Đuranović je bio i vlasnik kafića u Mrkonjić Gradu.

Uviđaj na mestu nesreće zajedno sa policijom obavila je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, koja je naložila da bude obavljena i obdukcija tela nastradalog…Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS, a nakon veštačenja biće poznato kako je došlo do nesreće.

Blic

Podijeli članak: