MATEJEV DRUG POKUŠAO DA SE UBIJE KADA SE VRATIO IZ BEOGRADA! OTKRIVENI DO SADA NEPOZNATI DETALJI EVO ŠTA SE SVE IZDEŠAVALO

Vijesti

Matej Periš (27) biće sahranjen sutra na groblju Lovrinac u Splitu, a na istom mjestu počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić (26), koji je tragično nastradao tri mjeseca prije njega i to pred njegovim očima.

Matejevi prijatelji prolaze kroz užasan period

Kako za sada saznajemo, prijatelji Mateja Periša su jako tužni zbog toga što su ostali bez njega, a posebno im je teško što je on druga osoba iz njihovog društva koja je preminula za kratko vrijeme. Prema riječima izvora Kurira, šestorica prijatelja koji su sa Matejem proveli njegove posljednje sate života i koji su ga posljednji vidjeli živog, prolaze kroz užasan period.

“Prvo neizjvesnost dok je trajala potraga. Hiljadu pitanja i potpitanja, razmišljanja šta mu se desilo, gdje je otišao i zašto. Izjave policiji u Beogradu i Splitu, pa pritisak javnosti koji je bio ogroman. Jedan od njih je po povratku iz Beograda za Split, kako smo čuli, pokušao da izvrši samoubistvo, ali su ga spasli” govori prijatelj i dodaje da ih je saznanje da se Matej utopio dotuklo.

Povukli se u sebe

Ni ne pitajte kako im je. Oni su se maltene povukli u sebe. Od njih svi očekuju neke odgovore, a oni ih nemaju. Jednostavno, kobne večeri bili su u provodu, veselili se i družili se, a onda je Matej izašao iz kluba. Nije im to bilo čudno, mislili su da je možda otišao u toalet ili da je otišao s nekom djevojkom. Kada su shvatili da ga nema, uhvatila ih je panika i otpočeli su potragu, koja se tragično završila 18. maja kada je iz Dunava u Beogradu izvučeno Matejevo tjelo – objašnjava sagovonik.

Podijeli članak: